Életmód

Elaltatásra várt a menhelyen, most filmsztár lett a magyar husky

Nikolausz, a husky egy menhelyen szomorkodott, amikor a Szolnoki Kutyaiskola vezetője megmentette. Azóta pedig filmsztár lett a kutyából.

Szűcs Andrea, a Szolnoki Kutyaiskola vezetője a Facebookon látott egy segítségkérő posztot, miszerint sürgősen gazdát keresnek egy kis huskynak és társainak. Elment a kutyákért és a huskyban, Nikolauszban egy könnyen tanítható, értelmes kutyát talált.

“Egyik alkalommal egy filmstúdió felhívását olvastam, miszerint huskykat és malamutokat keresnek egy külföldi filmes produkcióhoz. Gondoltam, megpróbálom benevezni Nikolauszt, aki azonnal szerepet kapott, a stáb kedvence lett”mondta a Szoljon.hu-nak Szűcs Andrea.

Nikolausz azóta több filmben is szerepelt, és jelentkezett érte egy örökbefogadó. Nikol elmondta, hogy a kék és barna szemű husky imád ágyon ugrálni, még inkább odakint rohangálni, és még külön szobát is kapott a család házában.  

Címlapi képünk illusztráció.

Olvass többet a huskykról az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top