Életmód

Ételallergiának hitték a tanárnő ritka rákját

Az általános iskolai tanárnőnek annyit javasoltak, mondjon le a kenyérről – nem sokkal később azonban végzett vele valódi betegsége.

A 35 éves általános iskolai tanárnő, Claire Tomlinson múlt héten hunyt el, miután egy évet küzdött a rák egy ritka fajtájával. A fiatal nőt gyomorbántalmak kínozták, de a háziorvos egyszerű ételallergiával kezelte a lányt. Annyit mondott neki, mondjon le a kenyérről, és akkor jobban fogja érezni magát.

Ételallergiának hitték a tanárnő ritka rákját

Később kiderült Claire rákbetegsége, de addigra már sokat késlekedtek a megfelelő kezelés megkezdésével. Claire aztán kemoterápiát kapott, de addigra a betegség már átterjedt agyára és tüdejére is, rémes fájdalmakkal küzdött, és szinte lehetetlenné vált számára az étkezés.

Claire egyéves küzdelem után múlt héten hunyt el a szülők a rossz diagnózist felállító háziorvost vádolják, igaz, a lány halála előtt nem sokkal arra kérte őket, ne foglalkozzanak perrel vagy kompenzációval, csak hívják fel az emberek figyelmét a ritka betegségre.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top