Életmód

Cseréld a múltat a jelenre! Formáld az alakod 15 perces edzésekkel, okosan!

Van otthon egy megunt, kiszuperált fitneszgéped vagy sporteszközöd, amelyet már egyáltalán nem használsz? Mit szólnál, ha becserélhetnéd egy innovatív és modern edzőgépre, amellyel a napi mozgás 15 percre rövidül, az edzés hatása viszont kézzelfogható?
Cseréld a múltat a jelenre! Formáld az alakod 15 perces edzésekkel, okosan!

A legtöbb sporteszközzel pár hét után rendkívül unalmas és egyhangú az edzés. Szép lassan bekerül a sarokba vagy az ágy alá, és elfelejtődik. Ezért mi most egy olyan sporteszközt mutatunk neked, amelyet garantáltan nem csak 1-2 hétig használsz, hanem 4-5 hónap múlva is imádni fogod!

A SPORT FLABéLOS-t mai, rohanó életformánkhoz tervezték, hogy rövid idő alatt is lehessen eredményesen alakot formálni, fogyni, izomerőt növelni. A vibrációs technológián alapuló otthoni sporteszközön elég hetente 3-szor 15 percet gyakorlatozni (ez összesen csak heti 45 perc!), hogy kézzelfogható eredményeket érjünk el.

Hogy lehetséges mindez?

Úgy, hogy a hagyományos, talajon végzett gyakorlatok ereje összeadódik a készülék keltette vibrációs energiával: az edzés így hatékonyabb, az edzésidő pedig lerövidül, tényleg elég a 15 perc! A vibráció épp a problémás területeinken – a hason, popsin, combon és vádlin – ér el intenzív alakformáló hatást, és az eredmények már rövid időn belül jelentkeznek: a testünk feszesebb, az erőnlétünk jobb, a bőrünk szebb és kisimultabb lesz, a narancsbőr visszahúzódik. A SPORT FLABéLOS-hoz egy Miló Viki által tervezett ingyenes edzésvideó is jár ajándékba, de a gyakorlatok száma végtelen: saját kedvenc súlyzós, planking vagy jógapozícióinkat is kipróbálhatjuk rajta.

A SPORT FLABéLOS-t a Mediwel októberi akciója keretében most 35.000 forint árengedménnyel szerezheted meg, ha egy használt vagy már működésképtelen sporteszközödet (lehet az egy futópad, vagy teniszütő) odaadod ezért a modern gépért cserébe. Cseréld a múltat a jelenre, és indítsd az őszi alakformálást egy igazán jó edzőpartnerrel, hogy tavaszra már a legjobb formádban legyél! Az akció részleteit keresd a www.mediwel.hu/sport-flabelos/csereakcio-sport-flabelos oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top