Életmód

10 pozitív gondolat novemberre

A novemberben igencsak gyakran ébredünk nyirkos, felhős, ködös, fénytelen reggelekre. És ki az, akire nem hat negatívan a szürkeség? Szinte egészen biztos, hogy valamilyen módon mindenkit befolyásol a kevés napsütés, az, hogy egyre rövidülnek a nappalok, egyre kevesebb fény. Hogy a hangulatod vidámabb legyen, 10 pozitív gondolatot hoztunk a hónapra.

Úgy tartják, a pozitív gondolkodás, a pozitív gondolatok kihatnak a mindennapokra. Akik optimistán tekintenek önmagukra, a mára, vidámabbak, sikeresebbek. Hogy pontosan hogyan is hatnak a pozitív gondolatok, magad is megtapasztalhatod, ha tudatosan figyeled az agyadon átfutó képeket, mondatokat.

Mindenesetre, hogy novemberben is jól érezd magad, és ne érinthessen meg a depresszió vagy a mélabú szele, 10 ösztönző, pozitív gondolatot ajánlunk a figyelmedbe. Érdemes minél többször olvasgatnod ezeket.

1. pozitív gondolat a hónapra

Mindig a problémákról beszélni egy idő után függőséget okozhat. Szakíts ezzel a szokással. Beszélj a jó dolgokról, azokról, amik örömmel töltenek el.

2. pozitív gondolat a hónapra

Vizsgáld meg minden este, mi okozta aznap a legnagyobb örömet. Eleinte nehéz lesz. Egy idő után viszont azt veszed észre, már nem is olyan egyszerű a sok jó közül a legjobbat kiválasztanod.

3. pozitív gondolat a hónapra

Tested minden porcikája érzékeli, hallja a gondolataidat. Gondolkodj pozitívan, hogy tested is minél jobban érezze magát.

4. pozitív gondolat a hónapra

Dönts úgy, hogy ma reggel pozitív nadrágot (vagy szoknyát) veszel fel.

5. pozitív gondolat a hónapra

Hogy mennyire boldog az életed, az a gondolataid minőségétől függ.

6. pozitív gondolat a hónapra

Bármi is történt korábban, megtörtént. Meg tudod változtatni? Akkor minek stresszelni magad rajta? Inkább lépj túl rajta, és ne bánkódj többé miatta.

7. pozitív gondolat a hónapra

Ébredj úgy minden reggel, hogy ma biztosan valami csodás dolog történik veled…

8. pozitív gondolat a hónapra

Az aggódás nem oldja meg a holnap problémáit, de elrontja a ma nyugalmát. A ma nyugalmával rájöhetsz a holnap gondjainak megoldására.

9. pozitív gondolat a hónapra

Azt kell megértened, hogy a gondolataid között pontosan úgy válogathatsz, ahogyan a ruháidat választod ki minden reggel.

10. pozitív gondolat a hónapra

Ne foglalkozz azzal, mi történik a hónapban. Az se érdekeljen, mi történhet az előtted álló évben. Csak arra fókuszálj, mi történik veled a következő 24 órában, hiszen így kerülhetsz egyre közelebb ahhoz, amit el szeretnél érni.

10 pozitív gondolat november hónapra

Olvass még pozitív gondolatokat az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top