Életmód

Donald Trumpot arra kérik, ne perelje az őt vádoló nőket

Egy amerikai sztárügyvéd arra kéri Donald Trumpot, a frissen megválasztott amerikai elnököt, hogy ne indítson rágalmazási pereket az őt szexuális zaklatással vádoló nők ellen.

Gloria Allred, aki a szexuális visszaélések ügyében indított peres eljárások és sztárok válópereinek egyik legismertebb ügyvédje az Egyesült Államokban, azt kérte Donald Trumptól, hogy “vonja vissza korábbi állítását, miszerint az őt vádoló nők hazudtak”, és “vállaljon kötelezettséget arra, hogy nem indít ellenük peres eljárást”

Az ügyvédnő leszögezte: az általa képviselt – és Trump által hazugsággal vádolt – nők nem akarnak perre menni a megválasztott elnökkel, de ha ő megindítja ellenük a rágalmazási pert, akkor válaszul ők is pert indítanak. 

Summer Zervos – aki egy állítólag 2003-ban történt zaklatással vádolta meg Trumpot a kampány idején – reszkető ajkakkal olvasott fel egy nyilatkozatot, amelyben azt állította, hogy amióta elmondta történetét, halálos fenyegetéseket kapott, és többször megfélemlítették. Konkrétumokat azonban nem említett. Elmondta, hogy nem akar pert indítani Trump ellen, de nem indokolta ezt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top