Életmód

Egy évig kereste az utcán látott, titokzatos lányt

A Facebookon indított kampányt a romantikus fiú. Túlságosan is jól sikerült.

 

A 25 éves, új-zélandi Reese McKee tavaly Hongkongban töltötte a szilvesztert. Az utcán megismerkedett egy lánnyal, aki éppen sírt, mivel elszakadt a barátaitól, és eltévedt. A két fiatal végül hajnalig beszélgetett és bulizott, majd a lány barátait is megtalálták. Mielőtt elbúcsúztak, a lány elárulta, hogy Katie-nek hívják, és Washingtonban él. Megengedte Reese-nek, hogy lefényképezze, végül pedig még annyit mondott: találj meg.

Reese másnap a fotókat nézegetve felidézte az éjszaka eseményeit, és úgy döntött, megkeresi a lányt. A Facebookon tette közzé a Katie fotóját  és a felhívást, miszerint keresi őt. A kampány eredményesnek bizonyult, talán túlságosan is. Az internetezők megtalálták Katie-t és annyi üzenettel árasztották el, hogy a lánynak végül fel kellett függesztenie a profiloldalát. A történetet ráadásul a média is felkapta.

Kiderült, hogy Katie 20 éves, jelenleg Franciaországban tanul, és szingli. Nem zárkózik el attól, hogy felvegye Reese-zel a kapcsolatot, de a fiú inkább majd csak akkor szeretne újra közeledni a lányhoz, ha elcsitult körülöttük a médiaérdeklődés.

Szilveszter óta kereste a titokzatos lányt

 

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top