Életmód

Ezek lesznek 2017 nagy wellnesstrendjei

Ha wellness- és fitnesztrendek, nem igaz a mondás, hogy nincs új a nap alatt! Lássuk, milyen szelek fújnak az életmód világában 2017-ben!

 1. Szokatlan hasizomgyakorlatok

Belefáradtál a plankingbe, azaz a deszkatartásba? Akkor fellélegezhetsz, ugyanis az új évben egy rakás szokatlan gyakorlattal dolgozhatsz a hasizmaidon, amiket főleg a jóga inspirált.

2. Holisztikus gyógyulás

A test és lélek egysége erőteljesen előtérbe kerül 2017-ben. Minden testi baj forrását igyekszünk majd a lélekben keresni és ott kezdeni a gyógyítást.

Ezek lesznek 2017 wellness trendjei a Pinterest szerint

3. DIY méregtelenítő italok

A kész vagyont kóstáló méregtelenítő és fogyasztó italok korszakának vége: 2017-ben mindenki magának kutyulja majd a detoxikáló csodaturmixokat!

4. Hideg zuhany

Eddig is tudtuk, hogy a hideg zuhany számos jó hatással bír, de aki követi a wellnesstrendeket az még sűrűbben áll majd a hideg víz alá, hogy javítson a keringésén és selymesebbé tegye a bőrét.

5. Jinjóga

 A jinjóga lassú, komótos tempója igazán ráfér a rohanós életmódunkra. Az ünnepek után különösen sokan választják majd ezt a jógatípust – és ha megismerik jótékony hatásait, valószínűleg ki is tartanak majd mellette.

MyDomaine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top