Életmód

Egy sorozatnak köszönhetően 100 kilót fogyott a 64 éves nő

Egész életében gondja volt a súlyával, de mostanáig egyik fogyókúra sem hozott számára tartós eredményt. Egy népszerű sorozat változtatta meg az életét.

Amikor négy évvel ezelőtt Fresnóból a kaliforniai Oakhurstbe költözött, az akkor 59 éves Diane Naylor alig várta, hogy kipróbálhassa a környéken lévő kikapcsolódási lehetőségeket. “Szerettem volna kirándulni a Yosemite Parkban, biciklizni a környék erdeiben, vagy csak sétálni a jó levegőn” – mesélte a Today című amerikai hírmagazinban.

Egy sorozatnak köszönhetően 100 kilót fogyott a 64 éves nő

Csakhogy volt egy bökkenő. Diane akkoriban 180 kilónál is nehezebb volt, így nemcsak egy erdei séta, de már egy egyszerű lépcsőzés is kifárasztotta. A most 63 éves amerikai nő elárulta, világéletében gondjai voltak a pluszkilókkal, de hiába próbálta ki a legkülönbözőbb fogyókúrákat, semmi sem hozott számára tartós eredményt. “Szánalmasnak éreztem magam, ezért csak ritkán mentem emberek közé. Még a költözés után is.”

Diane élete végül nem sokkal a költözése után, a népszerű Castle című sorozat hatására változott meg. “Az egyik részben egy orvosszakértő azt tanácsolta a főszereplőnőnek, hogy igenis merje valóra váltani az álmait. A jelenet egy hullaházban játszódott, ahol egyszerre több holttest is feküdt, az orvos pedig a testekre mutatva azt mondta, mindannyiuknak voltak álmaik, de már nem maradt idejük megvalósítani őket.”

Diane azt mondja, ez a párbeszéd olyan mély hatást gyakorolt rá, hogy már másnap újabb fogyókúrába kezdett. Az egykori tanárnő azóta több mint 100 kilót fogyott és most már ő ad tanácsot a hozzá a hasonlónak. Azt mondja, sikerét annak köszönheti, hogy felhagyott a halogatással, és egyszerre csak kis változásokat hajtott végre az életében. Diane emellett kiemelte azt is, fontos, hogy legyen valaki, aki támogatja a céljai elérésében és erőt ad neki, mikor belefáradna a küzdelembe.

Olvass még többet nagy fogyásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top