Életmód

Nézd meg, hogyan sír 100 különböző ember! – videó

Egy kiadós sírás felszabadítja a testet és a lelket is, ezért semmi szégyellnivaló nincs rajta! A most következő videó bebizonyítja, hogy sírni bizony mindenki szokott – idősek, fiatalok, nők, férfiak –, és hogy még a könnyeink is elfogadhatók és szerethetők.

Olyan világban élünk, ahol a boldogságot és a vidámságot mindennél többre tartjuk, míg a szomorúságot rejtegetni, netán szégyellnivaló állapotként kezeljük. “Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír” – hangzik az Oldboy című filmből híressé vált idézet. A most következő videó, amiben 100 embert kértek meg, hogy mutassa meg sírós arcát, végre rácáfol erre az igazságra!

Sírni ugyanis nem szégyen, és végképp nem bűn. Egy kiadós zokogás tisztítóan, felszabadítóan hat a lélekre, ezért a könnyeinkért is hálásak lehetünk. És hogy mi a helyzet a másik közhellyel, miszerint a fiúk nem sírnak? A videó ennek is csak az ellenkezőjét bizonyítja – legyenek idősek, vagy fiatalok, a férfiak is ejtenek könnyeket. Íme:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top