Életmód

A Facebook tudja, ha szingli vagy

A Facebook akkor is tudja, hogy szingli vagy, ha nem állítottál be semmit a családi állapothoz, vagy azt kamuztad, hogy "bonyolult" szituációban vagy.

Már eleve ijesztő volt, mennyi mindent tud rólunk a közösségi Nagy Testvér, a Facebook, de most kiderült, hogy még arról is van tudomása, amit el sem árultunk neki. A Facebook ugyanis nem csak abból következtet családi állapotunkra, hogy mi mit adtunk meg a megfelelő rubrikánál.

A Facebook tudja, ha szingli vagy

A titok abban rejlik, hogy mennyit posztolsz! A Facebook adatai szerint a szinglik sokkal aktívabbak a közösségi oldalon, mint a párkapcsolatban élők: ha naponta kétszer posztolsz, a Facebook valószínűsíti, hogy szingli vagy, ha pedig ez csökkeni kezd, arra következtet majd, hogy friss kapcsolatba kerültél. Egy rövid emelkedés is megfigyelhető azoknál, akik épp készülnek összejönni valakivel.

A Facebook tudja, ha szingli vagy 

Ez egyébként elég egyértelműnek tűnik, a kapcsolatba kerülés után ugyanis a párok többnyire a fizikai valóságban létrehozott interakciókra cserélik az online kapcsolatteremtést.

A Facebook egyébként azt is megállapította, hogy ha a párok mégis posztolnak, akkor azok viszont sokkal boldogabbak, több pozitív tartalma van az update-eknek.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top