Életmód

A múzeumi edzés az új New York-i menőség

A New York-i Metropolitan Múzeumban műélvezés közben égethetjük a kalóriákat!

Akinek valaha is kedve támadt volna táncra perdülni egy Chagall festmény láttán, súlyemeléssel tisztelegni a görög szobrok előtt, vagy futás után izzadtan meredni egy Picasso-képre, az nem fogja elhinni, de az álma valóra válhat a New York-i Metropolitan Múzeum patinás falai között!

Múzeumi edzés

A múzeumokban megszoktuk, hogy még pisszenni sem illik, de a MET most szakít ezzel a karót nyelt műélvezési attitűddel és összeköti a test formálását a szellem edzésével. Csütörtöktől vasárnapig, minden reggel 8:30-kor (még a hivatalos nyitás előtt) futócipőikkel és edzőcuccukkal gyűlnek össze az edzés és a művészet szerelmesei, hogy műélvezés közben égessék el a kalóriákat. A programot egy kortárs táncos, Monica Bill és egy író, Maira Kalman vezetik, akik szerint a múzeumi edzés már önmagában felér egy műalkotással. Az biztos, hogy a művészet temploma inspirálóbb környezet, mint egy neonfényekkel megvilágított konditerem, de hogy kipróbálnánk-e a múzeumi edzést, azon még gondolkozunk. 

 Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top