Életmód

Vagány nők, akiket követned kell az Instagramon

Egyre inkább érezhető, hogy a lányok is helyet követelnek maguknak a gördeszkások színpadán, szerte a világban megannyi vagány, tehetséges és okos nő mutatja meg, hogy a deszka mindenkié.

Korbban is írtunk már nagyon vagány, deszkás lányokról – gondoljunk csak a kabuli csapatra –, de azt nem sejtettük, hogy számuk egyre csak nő. Szerte a nagyvilágban rengeteg olyan banda van, akik már a világhír ajtaján kopogtatnak. Mutatunk közülük ötöt. 

Nefarious Skate Crew

A londoni csapathoz bárki csatlakozhat, aki valami újat szeretne kipróbálni. Egyetlen feltétel van csupán: az illető szeresse a sört és a pizzát. 

 

The Skate Kitchen  

A csapat csupa bátor lányból áll, akik szeretik a mókát, egymást, és tudják, hogy egymás támogatásával könnyebb az élet.  

 

Brujas

A bronxi csapat igazi feministákból áll, akik számára a deszkázás több, mint játék, a női összetartás, a kommunikáció eszköze. 

 

The Skate Witches

A szuper lánycsapat különlegessége, hogy eltérő nemzetiségű, korú és képességű lányokat fog össze, akikben közös, hogy a deszkából merítenek erőt. 

 

Santa Cruz Lady Lurkers

Santa Cruzban mindenki ismeri már a Lady Lurkers csapatot, akik köztudottan nagyon jó barátok, támogatják és szeretik egymást. Nem csoda, ha követőik száma már tízezer felett jár. 

 

via Vice 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top