Életmód

Ez az illóolaj-kombináció percek alatt segít elaludni

Vess véget az álmatlanul töltött éjszakáknak ezzel a három illóolajjal, amelyek percek alatt álomba ringatnak!

 Az álmatlanságot nem lehet félvállról venni: a rossz alvás vagy az alvás hiánya ugyanis komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Épp ezért akkor se add fel a próbálkozást, ha több elalvást ígérő trükk is befuccsolt nálad! Nem vagyunk egyformák, van, akin segít egy légzéstechnika, másnál bizonyos ételek vagy illatok. Most ez utóbbira adunk egy tippet.

Ez az illóolaj kombináció percek alatt segít az elaludni

Keverj össze 10 csepp rómaikamilla-illóolajat, 10 csepp levendula-illóolajat és 110 ml magnéziumolajat! A keveréket öntsd egy sötét, spray-s fejű üvegbe – az üveg azért legyen sötét, hogy a fény ne gyengítse az illóolajok hatékonyságát. Lefekvés előtt permetezz a lábadra a spray-ből! Lehet, hogy furcsán hangzik, de így fejti ki a legjobban a hatását az egész testben: a magnézium ellazítja az izmokat, a kamilla és a levendula pedig az idegrendszert nyugtatják. Pár perc, és minden esélyed megvan rá, hogy végre az igazak álmát alhasd!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top