Életmód

10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Régóta gondolkodsz azon, hogy végleg eldobod a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez? A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás. Lássunk 10 okot, miért érdemes a Sasszem NO-Touch PRK kezelést választani:
10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Nem érnek a szemedhez: A NO-TOUCH PRK az egyetlen olyan kezelés, ahol sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet a kezelés alatt. A látásjavítást kizárólag lézer végzi, így az egész kezelés sokkal pontosabbá válik. Azok számára, akik a szem érintésének a gondolatától is irtóznak, talán ez az érv lehet a legmeggyőzőbb.

  1. Azonnali WOW! effekt: A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.
  2. Pénztárcakímélő ár: A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent, és életre szóló látást biztosíthat.
  3. Fájdalommentes: A lézeres látásjavító kezelés egyszerű, és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat.
    10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről
  4. Gyors gyógyulási idő: A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.
  5. Garanciavállalás: A Sasszemklinika 100%-os garanciát vállal minden egyes kezelésre. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látás, mint ahogy azt a páciens előre írásban megkapta, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést. A garancialevélben mindenki részletes tájékoztatást kap arról, hogy pontosan mire és hogyan vállal garanciát az intézmény.
  6. Személyre szabott kezelés: Minden páciens kezelését egy részletes alkalmassági vizsgálat előzi meg. Ennek köszönhetően a kezeléseket az egyéni paraméterek alapján végzik, így garantált, hogy mindenki személyre szabott megoldást kap a problémájára.
  7. Villámgyors technológia: Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D szemkövető rendszer pedig azonnal reagál minden szemmozgásra, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rossz irányba néznél a kezelés közben.
  8. Nincs lebenykészítés: Ez azt jelenti, hogy a vékonyabb szaruhártyával rendelkező páciensek kezelése előtt is megnyílik a lehetőség, ráadásul a kezelés során a szaruhártyafelszín egyenetlenségeit is korrigálják, ezzel érik el a tökéletes látást.
  9. A számítógépvezérelt eljárás miatt az emberi hibák elkerülhetők: A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelést egy szakképzett szemészorvos felügyelete mellett egy számítógépes program irányítja, így az emberi kéz okozta hibák teljesen megszűnnek. A különleges eljárás miatt a lézeres látásjavító kezelések így még biztonságosabbak lettek!
10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Jelentkezz online ingyenes alkalmassági vizsgálatra, hogy megtudd, alkalmas vagy-e a lézeres beavatkozásra!

10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top