Életmód

A férfiak többsége nagyon is elégedett péniszével

Egy kutatás szerint a férfiaknak csak nagyon kis része panaszkodott saját péniszére, azok közül is legtöbben a hosszal voltak elégedetlenek.

Míg mi, nők képesek vagyunk aggódni a mellünk, a fenekünk, a hajunk vagy az orrunk miatt, a férfiak sokkal kevesebbet foglalkoznak az ilyesmivel. Ami persze jó nekik, követendő példa, valójában nekünk is ezt kellene csinálni, mondjuk ezt sokszor épp miattuk nem olyan egyszerű…

Az egyetlen dolog, amiről azt sejtettük, hogy őket is foglalkoztatja, az talán a péniszük lehet, annak hossza és vastagsága, amit iskolai fiúöltözőkben és nyilvános mosdókban mérnek össze, és persze teljesítménye, amivel egymásra licitálnak a sörgőzös kocsmákban (ez egyáltalán nem igaz – a szerk.).

A férfiak többsége nagyon is elégedett péniszével

De nem. Egy kaliforniai egyetem 4000 férfi részvételével készített felmérést, amiből az derült ki, hogy a 18–65 év közötti amerikai férfiak nagy része tulajdonképpen abszolút elégedett a péniszével. Mindössze 14% mondta, hogy valamiért elégedetlen, közülük 27% (a legtöbb) azon belül is a mérettel nem volt kibékülve.

A többek szerint szerszámuk teljesen rendben van, sőt 64% kifejezetten elégedett a pénisz hegyével, mert az különösen érzékeny, és ettől olyan jó nekik!

A kutatás egyébként azért készült, hogy a férfiak péniszükhöz való hozzáállásából következtetve segítsék a szexuális oktatást, magyarul azt, hogy azok is jobban élvezzék a szexet, akik valamiért (társadalmi elvárások, az emlegetett kocsmai sztorik) úgy érzik, hogy nincsenek kibékülve péniszükkel.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top