Életmód

Cuki vendégekkel dobta fel az esküvőjét az állatorvospár

Michele Bangsboll és Nick Anderson mindketten állatorvosként dolgoznak, ezért nem hétköznapi meglepetést találtak ki az esküvői fotókhoz.

A fiatal pár a coloradói Denverben él, ezért a Divine Feline nevű szervezethez fordultak, ahol szabadidejükben önkéntesként szoktak dolgozni. A Divine Feline az utcáról befogott kóbor macskák számára kínál új esélyt azzal, hogy az utcára tett állatokat gondozzák, ivartalanítják, majd szerető gazdikat keresnek nekik.

Michele és Nick ezért úgy döntött, hogy a násznép körében is népszerűsítik az örökbefogadási akciókat, amihez a Divine Feline két “ügyfelét”, Houdinit és Jeevest hívták meg az esküvőjükre.

Éljen az ifjú pár - na meg Houdini és Jeeves! (Fotó: autumncutaia.com)
Éljen az ifjú pár – na meg Houdini és Jeeves! – Fotó: autumncutaia.com

“Úgy gondoltuk, ha az esküvői fotónkon szerepelne pár cuki, örökbe fogadható kiscica, ezzel segíthetnénk a szervezetnek, ahol önkénteskedni szoktunk – mondta Michele a The Huffington Postnak nyilatkozva. – Nick és én mindig is imádtuk a macskákat, ezért is kezdtünk a Divine Feline-nak dolgozni, és szerettük volna, ha részeseivé válnak a nagy napunknak.”

Houdini és Jeeves élvezték, hogy a figyelem középpontjába kerültek (Fotó: autumncutaia.com)
Houdini és Jeeves élvezték, hogy a figyelem középpontjába kerültek – Fotó: autumncutaia.com

Az ifjú pár elmondása szerint a násznép alaposan meglepődött, amikor meglepetésszerűen előhozták a cicákat, a vőlegény egyik barátja konkrétan alig akarta befejezni Jeeves és Houdini cirógatását.

A képek tanúsága szerint Michele és Nick valóban nagyon szeretik az állatokat, az esküvői tortán például rajtuk kívül két cicájuk és a kutyájuk is megjelent.

A házaspár és kedvenceik (Fotó: autumncutaia.com)
A házaspár és kedvenceik – Fotó: autumncutaia.com

Főként azonban tényleg a macskákért rajonganak, a vendégek ültetését segítő névtáblákon is megjelentek a szőrös négylábúak, illetve Michele menyasszonyi cipőjének is egy cicás darabot választott.

Egy igazi macskarajongó menyasszony (Fotó: autumncutaia.com)
Egy igazi macskarajongó menyasszony – Fotó: autumncutaia.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top