Életmód

Ez a formás popsi titka

Akik formás hátsóra vágynak, az életmódváltás mellett mozogniuk is kell. Hoztunk néhány olyan gyakorlatot, amelyek hozzásegítenek a csodás popsi kialakításához.

Amikor a fogyás a cél, az ember lánya örül minden leadott kilónak. Aztán ahogy csökken a ruhaméretünk, és egyre boldogabban éljük az életmódváltás hozta könnyed hétköznapokat, alaposabban kezdjük vizsgálni a testünket. Kinek a hasa, kinek a combja, míg másnak a popsija az a testrész, amin változtatni szeretne. Ugyan tökéletesek nem lehetünk, de ha akarunk, tehetünk azért, hogy csinosabbá váljunk.

Nincs nassolás

Azoknak, akik a fogyókúrájuk során életmódot váltottak, az alakformálásban is segítséget nyújt a megfelelő étrend. Ha már nem nassolsz, és nem csábítanak el a szénhidrátok, jó úton vagy a formás popsi felé. Amikor a zöldségek és a gyümölcsök a legjobb barátaid, és megiszod a megfelelő napi vízmennyiséget, nincs más dolgod, mint olyan gyakorlatokat végezni, amelyek a hátsód izmait dolgoztatják meg.

Ez a formás popsi titka

A szakemberek szerint ahhoz, hogy látványos és tartós eredményeket érjünk el, hetente legalább négyszer érdemes edzeni. Természetesen ez nemcsak a popsi mozgatására vonatkozik, hanem olyan mozgásformákra is, mint a futás, az úszás vagy a kerékpározás. Az intenzív mozgással zsírt égetünk, így lesz formás és feszes a hátsónk is.

Jöhetnek a gyakorlatok

A guggolásokkal, kitörésekkel megalapozhatjuk a fenékformálást. Jót tesz a hátsónknak, ha csípőnk szélességében, terpeszben guggolunk 3×20-at lassan, majd ugyancsak 3×30-at gyorsabb tempóra. A kitörésekből legalább 2×25-öt érdemes csinálni, az ütemet tartva. A hátsó comb edzéséhez jól jön néhány kisebb súlyzó. Ha nincs, ne ess kétségbe, vegyél elő 2 fél literes flakont és töltsd tele vízzel és máris megvannak a tuti házi súlyaid. Állj kis terpeszben, hajolj előre úgy, hogy feszüljön a combod hátsó része, majd egyenesedj fel, egyenes háttal. Ez a gyakorlat formálja a combhajlító és a farizmokat. Azoknak, akik nem mozogtak mostanában, nem szabad hirtelen megterhelni a szervezetüket. Ők csökkenthetik az írt adagokat, és fokozatosan szoktathatják a testüket az edzéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top