Életmód

Drón találta el a biciklist – videó

Ilyen balesetre mégis mekkora az esély? A hétköznapinak csöppet sem nevezhető eset a hétvégén történt egy kerékpáros versenyen, amikor egy lezuhant drón telibe találta az egyik biciklist. Videó.

A kaliforniai Sacramentóban megrendezett kerékpárversenyen örökítette meg az egyik induló a szokatlan balesetet. A videón jól látható, amint a levegőből váratlanul alkatrészdarabok hullanak a földre. Később kiderült, egy lezuhanó drón találta el az egyik versenyzőt.

videót Kaito Clark készítette. Eleinte úgy tűnik, mintha szerencsésen elkerülték volna a repülődarabokat a versenyzők, aztán néhány másodperccel később az egyik biciklis óriásit esik. Valamelyik dróndarab feltételezhetően beszorulhatott az első kerék és a villa közé, ez okozhatta a balesetet.

Az Index megtudta, a szerencsétlenül járt biciklis sérülés nélkül megúszta a hatalmas bukást. A lezuhant drón tulajdonosa pedig vállalta, hogy megtéríti a bicikliben és a felszerelésében keletkezett kárt.

Drón találta el a biciklist

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top