Életmód

Kiakadt a net a Dove különféle testeket formázó tusfürdőire

A pozitív testképért kampányoló Dove különböző testalkatokat mintázó tusfürdős flakonokkal rukkolt elő, de jó szándék ide vagy oda, a netezők meglehetősen gyűlölik az egész projektet.

A Dove mindig is híres volt a pozitív testképet hirdető kampányairól, legújabb húzásával azonban mindenkinek csalódást okozott. A márka legújabb kampánya részeként hétféle különböző formájú tusfürdős flakont dobott piacra, amelyek elvileg hétféle női testalkatot formáznak. Kezdetnek sokan kifogásolták azt is, hogy a mindig valódi hús-vér nőket felvonultató Dove most csak szimpla flakonokkal helyettesítette modelljeit, mások szerint problémás, hogy hétféle kategóriát jelölnek ki, amelyben minden nőnek meg kéne találnia a saját testalkatát reprezentáló flakont. 

Kiakadt a net a Dove különféle testeket formázó tusfürdőire 

De a legigazabb kritika azoktól érkezik, akik szerint ez az egész egyszerűen baromság. Az hagyján, hogy egy csomó hülye formájú flakon nem fér be majd a zuhanyzókba helyezett tartókba, de különben is, miben segít a pozitív testképben, hogy az embernek ugyanolyan “alkatú” a tusfürdője, mint ő maga? Az egész béna és felesleges, és úgy próbál meglovagolni egy manapság népszerű kirakatkiállást, hogy valójában semmi fogalma a témáról. Ez most nem jött be, Dove.

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top