Életmód

Nincs messze a nap, amikor ismét megáll a 2-es metró a Kossuth térnél

A BKK közelmúltban tett ígérete szerint már nincs messz a nap, amikor ismét megállnak a 2-es metró szerelvényei a Kossuth térnél. Bízzunk benne, ígéretüket tartják, és néhány nap múlva végre megszűnhet a Deák és a Kossuth tér közötti buszozás.

A BKK két héttel ezelőtt azt ígérte, május 14-én végre ismét megnyitják a Kossuth téri megállót. A 2-es metró az ígéret szerint vasárnaptól nemcsak áthalad, hanem újra megáll a Kossuth térnél. Az InfoRádió információi szerint kisebb építési munkákat a megálló megnyitását követően is végeznek, de azok már nem akadályozzák az utasok és a metrószerelvények közlekedését.

A Kossuth téri állomást még tavaly decemberben zárták le, akkor azt mondták, nagyjából három hónapig folynak a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának bontási munkálatai.

A 2-es metró kocsijaiban most is olvasható a felirat, amely szerint tavaszig csak áthaladnak a szerelvények az állomáson. Nos, jó lesz igyekezni, mert még két hét, és kezdődnek a nyári hónapok.

Közel a nap, amikor ismét megnyitják a Kossuth téri 2-es metró megállót
Közel a nap, amikor ismét megnyitják a Kossuth téri metrómegállót
(fotó: Wiki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top