Életmód

Csúnyán kifigurázta Macron feleségét a Charlie Hebdo

Még szinte meg sem száradt a tinta az új francia elnök, Emmanuel Macron kinevezésén, a Charlie Hebdo szatirikus hetilap máris csúnyán kipellengérezte az elnök 24 évvel idősebb feleségét.

Szokásához híven botrányos címlappal jelent meg szerdán a Charlie Hebdo legújabb példánya. A borítón a frissen megválasztott francia elnök és feleségének karikatúrája látható. 

A címlapon pedig a Csodákat fog tenni szöveggel mutat állapotos feleségére Emmanuel Macron, amivel a lap nem csupán az újonnan megválasztott elnök ígéreteit vonja kétségbe, hanem utalnak a hétszeres nagymama feleség életkorára is.

Brigitte Macron hónapok óta a média legfőbb témája, hiszen 24 évvel idősebb férjénél. Macron szerint senki sem támadná a családot, ha ő lenne két évtizeddel idősebb. Most pedig, hogy Macront a világ egyik legbefolyásosabb férfijának választották, felesége a győzelemmel Franciaország first ladyje lett, így még inkább a zaklatások kereszttűzébe kerülnek. A Charlie Hedbo karikatúrája csak olaj a tűzre…

(Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top