Életmód

Egy afrikai lelkész kipróbálta a vízen járást, meg is ették a krokodilok

Egy nigériai pap demonstrálni próbálta a gyülekezetnek, hogy nem lehetetlen, amit a Biblia szerint Jézus csinált: megoldható feladat a vízen járás. Sajnos a folyóban élő krokodilokkal a férfi nem számolt előre.

Jonathan Mthethwa a nigériai mormon egyház egyik lelkésze vasárnap reggel belehalt sérüléseibe, miután egy olyan folyón akarta híveinek demonstrálni a vízen járást, amely teli volt krokodilokkal. A Herald Zimbabwe értesülései szerint a férfit az egybegyűltek szeme láttára tépte szét a három hüllő, az egyháziak azonban nem igazán értik, hogy mégis hogy történhetett meg a lelkésszel ez a szerencsétlenség.

“Az atya éppen a hitről tanított minket múlt héten vasárnap. Megígérte, hogy be fogja mutatni nekünk ma a hitet, de szerencsétlenségére megfulladt, és három krokodil ette meg”  idézi fel a történteket a lapnak Deacon Nkosi egyházi személy. “Még mindig nem értjük, hogy történhetett meg ez, hiszen böjtölt és imádkozott egész héten” – teszi hozzá Nkosi. 

“Percek alatt végeztek vele (az állatok). Minden, ami maradt belőle, az csak egy pár szandál, és az alsóneműje lebegett a vízen.”

A helyszínre kiérkezett mentőszolgálat a baleset után 30 perccel jött meg, ekkor már nem tudtak segíteni a lelkészen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top