Életmód

Így vágott vissza a férfi, akinek beszólt a főnöke a sminkje miatt

Scott Laplanche-t főnöke kérte meg, hogy mossa le, vagy legalább egy kicsit tegye visszafogottabbá sminkjét. Laplanche szerint a dolog azért volt igazságtalan, mert jóval több sminket viselő nő kollégáit senki nem kérte erre.

Scott Laplanche teljesen kiborult, mikor főnöke megkérte rá, hogy mossa le a sminkjét munkahelyén. Miután a férfi ezt visszautasította, a főnöke arra kérte, legalább egy kicsit tegye visszafogottabbá a sminket, amire Laplanche-nak viszont csattanós válasza volt: “Nem foghatsz vissza egy mesterművet…”

Így vágott vissza a férfi, akinek beszólt a főnöke sminkje miatt

A férfi azt mondja, azért borította ki az eset, mert a munkahelyén nincsenek lefektetve sminkelésre vonatkozó szabályok, sőt kolléganői közül többen jóval erősebb sminket viselnek, mint ő. Laplanche egyébként azt mondja, már nagyjából 8-9 hónapja dolgozik a meg nem nevezett munkahelyen, és korábban semmi probléma nem volt sminkjével, mi több, néhány kollégája és néhány vezető kimondottan megdicsérte érte.

Így vágott vissza a férfi, akinek beszólt a főnöke sminkje miatt

A férfi a HR osztályhoz fordult panaszával, ahol elvileg már vizsgálják az esetet.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top