Életmód

Lábtörés a tornaórán: az iskola hárítja a felelősséget, a szülők a rendőrséghez fordulnak

Az iskola három hónap után sem talált felelősöket, miután testnevelésórán a kondigép szétzúzta egy kisfiú lábát. A szülők a rendőrséghez fordulnak.

A makói Csanádi Máté balesete áprilisban történt: a kisfiú tornaórán, az udvaron próbált ki egy kondigépet, az összezáródó vasrudak azonban szétzúzták a lábát. A kisfiú átmenetileg kerekesszékbe kényszerült. A szülők szerették volna megtudni, ki nem vigyázott megfelelően a gyerekekre, vállalja-e a felelősséget az iskola a balesetért.

Máté iskolája három hónap után sem talált felelősöket, segítséget nem ajánlottak, a térfigyelő kamera felvételeiről azt mondták a szülőknek, azok már nincsenek meg. Ezért a szülők most feljelentést tettek a rendőrségen. “Számomra továbbra is az iskola rideg hozzáállása a legfelháborítóbb” – mondta az édesanya a Délmagyarnak. Hozzátette, többször előfordult, hogy az utcán találkoztak az intézmény vezetőjével, de még csak annyit sem kérdezett tőlük, hogy van a gyerek.

Máté egyébként jobban van: a kerekesszékből már felállhatott, vízi tornára jár. Ha kicsit nehézkesen is, már tud önállóan közlekedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top