Életmód

Félmilliót hozott a vértesszőlősi állatbarátok lájkgyűjtése

Remekül sikerült a vértesszőlősi állatbarátok akciója, amelyben a Tappancs Állatotthonnak gyűjtöttek lájkokat, amelyeket aztán főnökük forintokra váltott. A nagylelkű munkaadó összesen félmillió forintot ajánlott fel az állatmenhelynek.

Múlt héten magunk is beszámoltunk arról a remek kezdeményezésről, amelyben három vértesszőlősi fiatal a saját adományuk mellé a Tappancs Állatotthonnak kezdett lájkokat gyűjteni a Facebookon. Tették mindezt azért, mert főnökük azt ígérte, hogy annyi forintot ad a Tappancsnak, ahány lájkot kapnak a fotóra.

A kezdeményezés közben eljutott a vállalat vezetőségéhez is, akik tovább emelték a tétet: akárhány lájk lesz, annak forintosított összegét megduplázzák.

Egy hét alatt 243 ezer lájk érkezett a felhívásra, ami végül 500 ezer forintot jelentet a Tappancs Állatotthonnak. Az adományt ma este adják át, az eseményt élőben lehet követni a Facebookon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top