Életmód

Amióta lefogyott, utálja a testét

27 milliót költött gyomorműtéteire, most plasztikra gyűjt a fiatal nő.

A 30 éves Jessica Valoy fogyása előtt 140 kilót nyomott. Előbb gyomorballon műtétet csináltatott, majd komplikációk miatt a ballont gyomor bypassra cserélték. A beavatkozások összesen 108 ezer dollárba, avgyis mintegy 27 millió forintba kerültek.

A nő 55 kilót, kilenc ruhaméretet fogyott, mégis utálja a testét, ugyanis megereszkedett bőre csak úgy lóg rajta. Most egy online adománygyűjtő oldalon próbálja összegyűjteni a lógó bőr plasztikájához szükséges 54-81 ezer dollárt, vagyis 13-20 millió forintnak megfelelő összeget.

„Még a saját házamban is kényelmetlenül érzem magam, és szerintem csúnyább a testem, mint amikor 140 kiló voltam” – panaszkodott Jessica.

A nő mindig is túlsúlyos volt, és fiatalkorától kezdve folyton diétázott, ám ez nem segített rajta, ezért döntött 2014-ben a műtéti beavatkozás mellett.

Bár a műtétei óta rendszeresen edz, épülő izmai sem látszanak a lógó bőre miatt. Úgy érzi magát, mint egy shar pei kutya és semmi más kiutat nem lát a helyzetéből, csak azt, ha leműtteti magáról a lógó bőrt.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top