Életmód

Melania Trumppá plasztikáztatta magát Claudia

Rengeteget bántották a külseje miatt, ezért teljesen átszabatta magát.

A Texasban élő Claudia Sierra legyőzte a mellrákot, majd gyógyulását követően, 41 évesen újra randizni kezdett. Első randevúján azonban partnere megjegyezte, hogy sokkal idősebbnek látszik a valódi koránál. A nő számára ez volt az utolsó csepp a pohárban: úgy döntött, megváltoztatja a külsejét, ami miatt már gyerekkora óta rengeteget bántották.

Ilyen volt Claudia természetes külseje

Claudia példaképe Melania Trump, ezért az ő külseje inspirálta az átváltozását.

A plasztikai sebész gyakorlatilag teljesen átszabta Claudia testét és arcát. Orrplasztikán, arcfelvarráson, mellnagyobbításon, zsírleszíváson, hasplasztikán, fenészplasztikán és más beavatkozásokon is átesett. Megcsináltatta továbbá a fogait, műhajat rakatott fel, és kék kontaktlencsét hord. Ma már így néz ki:

Az új külseje mintegy 50.000 dollárba, vagyis közel 13 millió forintba került.

„A múltban rengeteget csúfoltak és zaklattak. Az átváltozásommal meg akarom mutatni, hogy erős nővé válhatsz. Látom a hasonlóságokat saját magam és Melania között” – fogalmazott a Claudia, akinek rengeteget nőtt az önbizalma a plasztikái óta. 

A nő másokon is szeretne segíteni, ezért zaklatás elleni kampányt indít. Szeretne szülőkkel és gyerekekkel foglalkozni és segíteni nekik, hogyan kezeljék az őket érő csúfolódásokat, bántásokat.

„Én vagyok az új Claudia Sierra, és a múlt nem kísért többé, már nem abban élek” – szögezte le.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top