Életmód

Folyamatosan nő a melle a 23 éves nőnek

Nyolcéves korától kezdve nő a melle a nőnek. Nem olyan kellemes dolog, mint gondolnánk.

A Kanadában élő 23 éves Sheridan Larkman teste olyan változáson megy keresztül, amire sok nő vágyik. Larkman melle ugyanis, ha nem is a leghatalmasabb, de kislánykorától kezdve folyamatosan nő.

Forrás: Medavia

Bár sokan azt gondolják az első pillanatban, szeretnének a nő helyében lenni, nem olyan jó dolog ez. Larkman mellei K-kosarak, ami nemcsak a melltartó- és ruhaválasztásban, hanem a mindennapi életében is igen zavaró tényező.

Forrás: Medavia

A nő gyerekkora óta küzd hatalmas melleivel. Az úszásórákon extra pólókba bújva tudta csak fixen tartani őket, arról nem is beszélve, hogy a nem kis súlyt hordozva kínzó hátfájások törtek rá. Két gyerekével való terhességekor pedig mellei még nagyobbra nőttek.

Forrás: Medavia

Larkman már rég tervezi, hogy mellkisebbítő műtétnek veti alá magát, de ehhez Amerikába kell repülnie, mert Kanadában jóval drágább, 14 ezer dollár, átszámítva majdnem négymillió forintba kerül az eljárás.

Forrás: Medavia

A nő legnagyobb vágya a jelen pillanatban, hogy könnyen és fájdalom nélkül tudjon játszani, futkározni lányaival, hiszen egy ilyen banálisnak tűnő mozdulat is rendesen igénybe veszi a testét.  

Forrás: Medavia

 

Forrás: Medavia

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top