Életmód

Elképesztő táncot nyomott a túlsúlyos nő – videó

A nő kitartóan edz évek óta.

Brandi Mallory sminkes 2013-ban tűnt fel egy amerikai fogyókúrás televíziós műsorban (ABC Reality Show Extreme Weight Loss), aminek során 68 kilótól szabadult meg. A nő utána sem állt meg, továbbra is keményen küzdött. Az itt látható videóban például a Dance Your Pounds Off (Táncold le a kilóidat) edzésen örökítették meg Mallory kemény és csodálatos munkáját, ami szerintünk is lenyűgöző.

Forrás: Instagram/brandimallory

Az egy dolog, hogy Mallory baromi jól mozog, de a belőle áradó önfeledt, pozitív kisugárzás elképesztő, le a kalapot előtte! A nő a videó megosztása után kihangsúlyozta, hogy eddig minden alkalommal sportmelltartóban és pólóban edzett, de most kivételt tett, levetkőzött, hogy lássa és érezze, mi történik a testével. A videót eddig 230.000-en nézték meg, elképesztő sikernek örvend.

„A videók megosztásával az önbizalmam növelem, hogy végre ne féljek megmutatni magam. Nem számít, hány posztot osztok meg magamról, a sebezhetőség mindig bennem van, de amikor látom a megannyi pozitív kommentet, tudom, hogy jól teszem, amit teszek!”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top