Életmód

4 szuper konyhai eszköz, amitől újjászületik a konyhád

A konyhánkban sokkal jobban érezhetjük magunkat, és a munka is könnyebben, gyorsabban megy, ha pár praktikus és a stílust sem mellőző tárggyal vesszük körbe magunkat. Néhányra keveset, másokra többet kell áldozni, de mindegyik megéri, hiszen az életünk lesz általuk egyszerűbb. Összeszedtünk most négy olyat, ami szerintünk egyetlen konyhából sem hiányozhat!

1. Időzítő

Az utolsó tepsi süteményről mindig megfeledkezel, és kissé megégve kerül ki a sütőből? Vagy folyton kimegy a fejedből, mikor is tetted be a húst? Akkor jó szolgálatot tehet egy időzítő. Ezeket a kifejezetten konyhai órákat úgy tervezték, hogy állják a strapát, és könnyen tisztíthatóak legyenek, ha éppen maszatos kézzel fognánk meg őket a nagy kapkodásban.

Ikea 1.690 forint

2. Páraelszívó

A kellemetlen szagok miatt nem szabad sajnálni a pénzt egy professzionális páraelszívóra, hiszen így az egész lakás frissességére vigyázhatunk. Ez főleg manapság fontos, amikor nálunk is egyre divatosabbá válik a nappalival egy légtérbe kerülő amerikai konyha, így a szagok is könnyebben áramolnak a lakás többi része felé. A Samsung  NK24M5070CS/UR típusú páraelszívójának előnye, hogy tisztítható alumíniumszűrővel készül.

 

3. Elektromos szappanadagoló

Ma már nemcsak a mosdóban élvezhetjük az elektromos adagolók adta könnyebbséget, hanem a konyhában is. A nagyobb edényeket, tepsiket még ma, a mosogatógépek világában is kézzel mosogatjuk, ilyenkor nagy könnyebbség, hogy csak az adagoló alá kell tartanunk a szivacsot.

SimpleHuman 15.290 forint

4. Kihúzható csaptelep

Aki egyszer használt kihúzható csaptelepet, az soha többé nem akar hagyományosat a konyhájába. Nagyban megkönnyíti a munkát a kihúzható rész, hiszen egy nagyobb, esetleg a mosogatótálcába bele nem férő edény megtöltése is gyerekjáték.

 

Deante 39.600 forint

+1 ha szereted, ha mindennek megvan a helye

Ha valami igazán innovatív dologra vágysz, akkor neked való a Samsung beépíthető mikrohullámú sütője. A kerámiabevonat olyan, mintha valaki személyesen vigyázna a készülékedre. Nem számít, hogyan használja a család, nem lesz karcos, mint a rozsdamentes acél, és nem reped meg, mint a műanyag. Még tisztítani is egyszerű – egy nedves ronggyal bármilyen szennyeződés eltüntethető, ráadásul a belső tér különleges antibakteriális és szagtalanító anyaggal van bevonva, így nem is szükséges minden használat után kitakarítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top