Életmód

Shane Tusup leordította egy magyar úszóedző fejét

Hosszú Katinka férje a Halászlé Kupán pöccent be.

A hétvégén rendezték a XV. bajai Halászlé Kupát, amelynek szervezője és rajtbírója Pass Ferenc, Hosszú Katinka nevelőedzője. A versenyen a Hosszú által menedzselt úszóiskola, az Iron Aquatics növendékei is részt vettek. Az utolsó futamot indító sípszó után viszont az ő versenyzőjük pár másodperces késéssel ugrott csak a vízbe.

Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)

Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)

Innen át is adjuk a szót Pass Ferencnek:

A rajtjelre 4 csapat elindult, az Iron Aquatics versenyzője valamilyen oknál fogva nem reagált a hangra, és 2-3 másodperc elteltével indult el. A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról. Mindkét középső ujját a magasba tartva, »thank you…«, majd később »fuck you mr Pass« felkiáltásokkal kommentálta végig a futamot. Akik látták, döbbenten nézték shane tusup (elnézést kérek Nemecsek Ernőtől) magánszámát. Sajnálom, hogy ezt többeknek végig kellett nézni. Az Iron csapata továbbra is szívesen látott vendég nálunk, a vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik.

Pass a Facebookon írt a történtekről, ennek alapján nem teljesen értjük, Shane Tusup miért ordítozott. (via Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top