Életmód

Kiborult az anyuka, miután beszóltak vörös hajú kislányára

„Ha nekem vörös hajú gyerekem születne, tuti megfojtanám.” A vadidegen nő egy notthinghami étteremben szólt be a friss anyukának.

A brit anyuka, Tasha Kneen annyira feldühödött a megjegyzésen, hogy elvesztette az önuralmát, és megpofozta a számára teljesen ismeretlen nőt. „Nem tehetek róla, teljesen kiborított. Hogy mondhat valaki ilyesmit egy ártatlan kisbabára?” – tette fel később a Facebook-oldalán a kérdést az anyuka, akit az eset után kidobtak az étteremből.

vörös haj, beszólás

Kép forrása: Mirror

„Miután pofon ütöttem a 25-30 év körüli nőt, az étterem vezetője odajött hozzám, hogy tisztázza a helyzetet. Elmondtam neki, hogy mi történt, hogy az a nő egy felháborító dolgot mondott nekem, de látszólag nem érdekelte. Visszament a konyhába, majd néhány perc múlva újra odajött hozzám egy munkatársával, és felszólított rá, hogy távozzak.”

Tasha azt mondja, az eset annyira rosszul érintette, hogy többet nem hajlandó visszamenni az étterembe. „A lányom, Ruby-Mae Lord még csak 16 hónapos, elképzelni sem tudom az életemet nélküle. Nem értem, hogy vannak olyan emberek, akik olyan apróság alapján ítélnek meg másokat, mint a hajszín.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top