Életmód

Kínos karácsony: nyög és kéjes hangokat ad ki a kétéves kislány ajándéka

Egy slágernek számító szőrös állatkával szerette volna az anya meglepni a kislányát, de leesett az álla, amikor meglátta, mit vett.

Becky Livesy azt hitte, végre sikerült megvenni kétéves lányának a hőn áhított karácsonyi ajándékot. Egy Hatchimal nevű interaktív lényt vett, amely kibújik a tojásból.

A 24 éves ápolónő egy brit apróhirdetési oldalról szerezte be az idei év slágerajándékát, azonban kiderült, hogy a játék hamisítvány. Ám ez még csak a kisebb gond volt, a szőrös lény ugyanis kéjes hangokat ad ki.

Ha hozzáérek, elkezd nyögni, mintha szexelne.

Amikor a nő kicsomagolta a meglepetésnek szánt játékot, észrevette, hogy egy szétesett, kopasz lényt kapott, amelynek a hátuljából csavarok álltak ki. A hamisítvány 45 fontjába került, és bár viccesnek találja a játék felnőtt verzióját, csalódott, hogy átverték.

A kéjes hangokat kiadó játékszert természetesen nem adja majd oda a kislányának, már ki is találta, hogy egy játékkonyhát vesz neki. Reméljük, azzal nem érik meglepetések.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top