Életmód

Plus size lány alkotta újra a szupermodell fotóit

Diana Sirokai plus size modell szerint az ő teste pontosan olyan gyönyörű, mint Gigi Hadid tökéletesnek kikiáltott alakja.

A plus size modell, Diana Sirokai fotói már korábban is bejárták a netet, mikor a lány Kim Kardashian szexi fotóit alkotta újra. Sirokai most Gigi Hadid merész cipőkampányába helyezte magát, és ugyanúgy pózolt, mint Gigi a Stuart Weitzman reklámjában.

A lány a szupermodellhez hasonlóan csak egy pár bokacsizmát viselt az ízlésesen takaró, fekete-fehér akton. Sirokai az Instagramon osztotta meg a képet annyival, hogy kíváncsi volt, hogy nézne ki ez a kampány egy nagyobb méretű modellel, mint ő, a követői pedig látszólag elég lelkesen fogadták a fotót. De nem mindenki állt ki a plus size modell mellett: sokan azt gondolják, hogy az olyan testalkatú modellek, mint Sirokai, már nem a pozitív testképet hirdetik, hanem egy egészségtelen testsúlyt próbálnak normalizálni.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top