Életmód

Vennél kastélyt Budapesttől? Most megteheted!

Pince a Baross téren, régi téglagyár, egy-két budai villa, szentendrei nyaraló vagy egy kastély a Balatonnál – többek között ilyen ingatlanokat is eladásra kínál a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ.

Tizenhat ingatlant kínál eladásra jelenleg a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ (BFVK), melyek között találunk budai villaépületet, lebontásra váró téglagyárat vagy kastélyt a Balaton térségében.

Az ár nélküli hirdetések között a legnagyobb egy 100 ezer négyzetméteres Bécsi úti telek, amely egykor az óbudai téglagyárnak adott otthont. A telken bontásra váró épületek találhatók, a telek mellett pedig kiskereskedelmi egységek, irodaházak és más telephelyek is vannak. 

Négy villaépület is található az eladó ingatlanok között, ezek közül kettő a XII., kettő pedig a II. kerületben található, illetve akad még egy eladó kúria Hűvösvölgyben is.

Aki nagyobb térre vágyik, két balatoni kastély közül választhat, melyek egyike az általunk is bejárt kéthelyi Hunyady-kastély, a másik pedig a szőlősgyöröki Jankovich-kastély, melyek mind Budapest tulajdonában vannak.

Ezeken kívül a főváros több telket, raktárat, irodát és építési telket ad el, melyekhez sajnos nem adtak meg irányárat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top