Életmód

Ezt az emojit soha ne használd, ha chaten ismerkednél!

Érdemes odafigyelnünk, milyen emojikat használunk, mikor a chaten ismerkedünk valakivel – bőven vannak olyanok, amikkel kiakaszthatjuk az embereket...

Vészesen közeledik a Valentin-nap, mindenki eszeveszett tempóban próbál randipartnert találni magának, amihez persze a legegyszerűbb út a randizós appokon keresztül vezet. Viszont ha így döntünk, nemcsak arra érdemes odafigyelni, mit mondunk, hanem arra is, milyen emojikat használunk!

Egy friss kutatás most megmutatta, melyek azok a flörtölős emojik, amik egyáltalán nem érik el céljukat, sőt kimondottan kiborítják az embereket. A kacsintós fej első helyen áll, a válaszadók 29%-ka gondolja cikinek, de a puszit küldő és a szívecskés szemű piktogramokat sem igazán kedvelik az emberek. 

A top 10 flörtölős emoji, ami a leginkább kiakasztja az embereket:

Vicces módon azonban pont ezek a leggyakrabban használt képek, szóval nem árt mostantól tudatosan odafigyelni rá, hogyan válogatjuk össze az emojikat, ha flörtölős üzeneteket szeretnénk küldözgetni! 

A legnépszerűbb flörtölős emojik:

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top