Életmód

26 napja nem kakilt egy rab, mert bizonyítékot szolgáltatna maga ellen

Immár 26 napja tartja vissza a székletét egy rab, mert nem szeretné, ha a testében elrejtett kábítószert megtalálnák a rendőrök.

Már biztos, hogy rekordot állított fel egy drogkereskedelem miatt őrizetbe vett rab Nagy-Britanniában, aki már 26 napja tartja vissza a székletét. Az önként vállalt székrekedés oka az, hogy nem szeretné a rendőröknek átadni a testében elrejtett kábítószert.

A néven nem nevezett elkövetőt január 17-én vették őrizetbe Harlow városában, és akkor a legveszélyesebb, „A” osztályba sorolt drogokat rejtett el a testébe. A rendőrök szerint a férfi terve az volt, hogy hamarabb kiengedik a rendőrök, minthogy ő kiengedné a testében elrejtett drogot.

Terve nem vált be, mert a bíróság újra és újra engedélyezte, hogy tovább tartsák bent előzetesben, így előbb-utóbb megtörténik az elkerülhetetlen. A rendőrség közlése szerint eddig 23 nap volt a leghosszabb idő, amíg egy rabnak sikerült visszatartania a székletét. Ezt a meg nem nevezett férfi szombaton elérte.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top