Életmód

Nem zenélhet a kövér DJ, mert „nem illik össze” a közönséggel

Abszurd indokkal mondták vissza a brit lemezlovas, Scott Diaz közelgő fellépést. A house stílust játszó DJ túlsúlyos, így nem illene azok közé, akiknek zenélne. Diaz kifakadt.

Scott Diaz brit DJ, viszonylag hallgatható house zenét játszik, és mellette producer is. A hírekbe mégsem ezekkel, hanem alkatával került be. Diaz Twitterén azt állítja, közelgő fellépését azért mondták vissza, mert „imidzse nem illik a bulihoz”.

Mikor visszakérdezett, hogy ezt hogy értik, a buli szervezői közölték vele, hogy „túlsúlyos”, és kinézete „nem illik össze” az ő közönségükkel.

Való igaz, hogy Diaz nem egy nádszál legény, átlagos aputeste van, amivel Magyarország egyik strandján sem keltene feltűnést.

A lemezlovas twitterén adott hangot véleményének:

Hogy a fa*ba süllyedhettünk ilyen mélyre? Annyira rabjai vagyunk az imázsnak és a megjelenésnek, hogy az kész. Valóban kicsit túlsúlyos vagyok, de őszintén nem tudom, hogy ez hogy a fa*ba befolyásolja azt a képességemet, hogy feltegyek pár lemezt?!

Később persze nem ennyire nyersen, ám jóval bővebben is leírta, mit gondol erről az egészről.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top