Életmód

Ezek a legfurcsább szakítási módszerek

Egy szakítás sohasem kellemes dolog, de azért lehet kíméletesen csinálni. A most következő emberekkel viszont meglehetősen furcsán szakítottak.

A Boredpanda újságírója a közelmúltban azt a kérdést köröztette meg Twitteren, hogy mi volt a felhasználók legfurcsább szakítási élménye. Szép számmal özönlöttek a bizarrabbnál bizarrabb válaszok. Íme a „legkreatívabb” szakítások:

„Megkérdezte tőlem, hogy hogyan tud valakit blokkolni a Whatsappon. Megmutattam neki, legközelebb pedig már nem tudtam üzenetet küldeni neki.”

Középiskolás koromban anyukám egyszer látta a barátnőmet egy másik lánnyal csókolózni. Amikor hazaértem, anyukám azt mondta, hogy telefonon keresnek, majd hallottam, ahogy anyukám próbálja elváltoztatni a hangját, és a barátnőmet utánozva szakítani velem.

„Azt mondta, hogy az anyukája nem akarja, hogy együtt járjunk, mert nem szereti az apukámat. Amikor apukámat kérdeztem erről, kiderült, hogy anno a középiskolában dobta az exem anyukáját.”

Azt kérte, hogy vigyem ki a szemetet, és örökre kizárt, amíg kint voltam.

„Egy fiú a középiskolában egy dollárt ajánlott az akkori barátomnak, ha szakít velem. Ő elfogadta a pénzt, és szakított velem. A másik fiú azóta már a férjem.”

(Forrás: Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top