Életmód

Megható dolgot tett a hajléktalan férfi

Drága volt, de az érzelmi értéke nagyobb.

A 21 éves bromboroughi anyuka, Jess Beech, kisbabája születése óta először indult szórakozni. Sajnos menet közben elveszítette táskáját Liverpool belvárosában, amely nemcsak azért nőtt a szívéhez, mert pont egy Michael Kors darabról van szó. A pénzén, néhány ékszeren és bankkártyákon kívül benne volt ugyanis a csuklópánt, amelyet a kislánya viselt születése után a kórházban.

„Őszintén szólva nem gondoltam, hogy valaha is visszakapom – meséli Jess. – A táskánál jobban zavart, hogy benne volt a kislányom csuklószalagja a kórházból. Koraszülött volt, úgyhogy nagyon picike pántról beszélünk, és én meg nem vettem ki a táskámból.”

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Két héttel később egy szociális munkás csengetett, és átadta Jess mostohaanyjának a táskát – annak minden tartalmával együtt. A szociális munkás elmondta, hogy a táskát megtaláló hajléktalan férfi emlékezett, hogy Wirralban, Bromborough-hoz közel lakik, ezért megkereste, és kérte, hogy juttassa el tulajdonosához.

A fiatal nő most próbálja megtalálni ismeretlen jótevőjét.

Forrás: Metro

Kiemelt képünk: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top