Életmód

3 hónap alatt 31 kilót fogyott a nagyi

Elmondása szerint mozgás nélkül fogyott le 31 kilót, alig 3 hónap alatt ez az 50 éves ausztrál nagymama.

„Nem tudtam már kifesteni a lábujjamon a körmeimet, nem bírtam felsétálni a lépcsőn” – mondja az 50 éves ausztrál nagymama, aki elmondása szerint 31,5 kilótól szabadult meg 12 hét alatt úgy, hogy semmilyen tornát, vagy sportot nem iktatott be az életébe.

Ana Reyes szerint egy egyszerű étkezési tervet követett, ennek volt köszönhető a sikeres fogyása. A motivációja pedig az volt, amikor megnézte magát a róla készült fotókon. „Nem hittem el, hogy mennyire rosszul nézek ki a koromhoz képest. Nem jártam társaságba, nem jöttek rám a ruháim, éreztem, hogy cselekednem kell” – folytatta a nő, aki mindvégig fotózta magát a fogyása alatt.

Diétájának a lényege az volt, hogy teljesen elhagyott minden olyan ételt, amiben cukor van, és minimálisra csökkentette a szükséges szénhidrátbevitelt. Mi azért azt tanácsoljuk, hogy orvosi segítség nélkül senki ne kövesse Ana Reyes drasztikus fogyásának példáját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top