Életmód

A Facebookon keres társat magának a 84 éves Tibi bácsi

Továbbítani minden egyedülálló nagymamának!

Megunta az egyedüllétet, ezért a Facebookon kezdett magának társat keresni egy 84 éves nyugdíjas – írja a Bors. Tibi bácsi a fia segítségével adott fel társkereső hirdetést a közösségi oldalon. Ebben azt írja, kedves, barátságos, nyitott gondolkodású, segítőkész és jó problémamegoldó képességű társat keres. Emellett fontos, hogy az illető jó hallgató legyen, Tibi bácsinak ugyanis rengeteg a mesélnivalója. Az idős úr jelenleg egy másfél szobás lakásban él, de a költözést is vállalná egy új kapcsolat kedvéért.

Édesapám tele van élményekkel, amiket szívesen megoszt mindenkivel. Kutató mélyfúróként dolgozott, szén- és uránbányászatban. Egy évet a Távol-Keleten, Vietnamban töltött szakértőként, majd hazaköltözött

– mondta a lapnak Tibi bácsi fia.

Tibi bácsi kétszer házasodott, de egyik kapcsolata sem működött. Hosszú évek óta egyedül él, és bár három gyerekével és öt unokájával jó kapcsolatot ápol, egyedül érzi magát.

Tibi bácsi hirdetésére a Bors Online-on keresztül is lehet jelentkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top