Életmód

Terhessége miatt nem engedték fel a Disney-élményhajóra

Nem engedtek felszállni a Disney-kirándulóhajóra egy 25 hetes terhes kismamát. A nőt nem is a Disney-élménykirándulás szabályzata, hanem a személyzet hozzáállása döbbentette meg igazán.

Emily Jackson sok száz mérföldet utazott férjével és kigyerekével, hogy résztvehessenek a Miamiból induló Disney-élményhajózáson. Ám a helyszínen kiderült, hogy a 25 hetes terhes kismama nem szállhat fel, ugyanis a cég szabályzata szerint csak 24 hetes korig engedik fel a fedélzetre a terhes nőket. Semmilyen orvosi igazolást nem fogadtak el Jacksontól, mondván, hogy ha bármi történik vele a fedélzeten, a személyzet nem fog tudni segíteni neki.

Az volt a legrosszabb érzés, hogy miattam nem tudnak kirándulni a többiek sem

– mondta a könnyeivel küzdő Emily a helyi újságnak.

Ezt az intézkedést még csak elfogadta volna a család, ám kiderült, hogy időközben bőröndjeik már felkerültek a fedélzetre, amelyekre újabb két órát kellett várniuk. Ráadásul miután az ingerült apuka kisebb összetűzésbe került a biztonsági őrrel, kiállították őket a tűző napra, így élmények helyett napszúrást kaptak a csalódott gyerekek, mire hazaindultak.

Jegyük árát ugyan visszatérítette a Disney társaság,  ám a St. Louisból Miamiba és a vissza való utazásuk árát nem fedezték. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top