Életmód

Zseniális módon inspirálja diákjait ez a tanárnő

A kansasi középiskolában tanító DeAnna Morgan valóságos mesterévé vált a táblarajzoknak, diákjai legnagyobb örömére.

DeAnna Morgan amerikai középiskolai tanárnő rengeteg diákját inspirálja naponta változó rajzaival. Olykor a tanterembe érkező diákjairól rajzol portrét az óra előtti szünetben, máskor mesefilmek vagy sorozatok hőseit figurázza ki a táblán.

Legutóbb például Valentin-napra az amerikai Office-sorozat szerelmespárját, Pamet és Jimet rajzolta meg és azt a kérdést tette fel a diákoknak, hogy  ki az ő Jimjük és Pamjük.

Rajzait imádják, és napról napra várják a diákok, akik sokszor szelfiznek is a tanárnő által megrajzolt saját képmásukkal vagy más filmek szereplőinek portréival.

A csodás rajztehetséggel megáldott Morgan gyakran használja rajzait amolyan vitaindítónak is egy-egy órai téma kapcsán. 

 

“A life lived for art is never a life wasted” -Ten Thousand Hours, Macklemore & Ryan Lewis Yes, I am that crazy art teacher. Yes, I borrowed a fur coat from the fine arts teacher next door to take this photo. And yes, I love acting weird to make my students laugh! There is nothing better than being yourself ❤️✌🏼 #whiteboard #whiteboardart #morgansadvisorycrew #highschool #arted #arteducation #arteducator #artteacher #artteachers #artteachersofinstagram #teacher #teachers #teachersofinsta #teachersofig #teachersofinstagram #teachergram #teachersfollowteachers #macklemore #benhaggerty #thriftshop #macklemorethriftshop #macklemoreandryanlewis #stunna #myfavorite #myjam @macklemore

Ms. DeAnna Morgan (@mrsdrmorgan) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2018, időpont: 3:13 (PST időzóna szerint)

 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top