Életmód

Durván megalázták a kerekesszékest a reptéren

Nem működött a kerekesszék biztonsági öve, ezért egy reptéri alkalmazott törülközővel kötözte oda a székhez – állítja egy mozgássérült nő, akit az atlantai reptéren aláztak meg.

A szklerózis multiplexben szenvedő Maria Saliagas a georgiai Atlanta repülőterén szállt le, és kapott egy kerekesszéket az ottani alkalmazottak egyikétől. Csakhogy nem működött a szék szíja, az alkalmazott ezért törülközővel kötözte oda Saliagast a székhez. Mikor a nő azt mondta, fáj neki a lekötözés, és el is sírta magát, a Delta légitársaság munkatársa azt üvöltötte neki, hogy kussoljon, különben itt marad.

Saliagas hivatalos panaszt tett a légitársaságnál. Húszezer mérföld lerepülésére feljogosító kártyával akarták kárpótolni. Azt mondta, ez nem elég: biztosítékot szeretne, hogy a Delta máskor nem bánik így a mozgássérült utasokkal.

A légitársaság részéről erre azt nyilatkozták, hogy a reptérnek dolgozott az alkalmazott, akire Saliagas panaszkodott, tehát ők valójában nem is tehetnek semmiről.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top