Életmód

Tisztasági betéte miatt rótták meg a munkahelyén

Azt gondolhatnánk, hogy a 21. században már nincs mit szégyellni egy bontatlan tisztasági betéten, de sajnos a gyakorlat mást mutat.

Az ask.amanager oldal karrier tanácsadója nemrég meghökkentő levelet kapott egy női olvasójától. A nőt azért marasztalták el munkahelyén, mert egyik férfi kollégája bepanaszolta a HR-osztályon: tisztasági betéteket látott a munkahely parkolójában álló kocsija hátsó ülésén. Az írásbeli megrovásban az szerepel, hogy legközelebb próbálja meg kevésbé látható helyre tenni az egészségügyi betéteit

A nő joggal döbbent meg az írásbeli figyelmeztetésen, egyrészt mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi van a kocsijában, másrészt mert nem gondolta volna, hogy a 21. században bármi takargatni való lenne a női menstruációs cikluson.

A karriertanácsadó természetesen azt tanácsolta neki, hogy menjen vissza a HR-osztályra, és sürgősen vonassa vissza ezt a nevetséges megrovást. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top