Életmód
Szponzorált tartalom

Töltődj fel energiával tavasszal is (x)

Megérkezett a jó idő, több időt töltünk a friss levegőn és élvezzük, ahogyan a finoman fújdogáló szél simogatja arcunkat. Azonban nemcsak a meleg napsugarakat élvezhetjük ilyenkor, hanem az ezzel az időszakkal járó fáradtságot is. Tartalékaink lemerültek a hosszú tél alatt, stresszesebbnek érezzük magunkat, és koncentrációnk sem olyan éles már. De van megoldás! Éld át ezt az időszakot is energikusan és frissen!

Ellenálló képességünk felturbózása érdekében javallott minél több tejterméket, halat, gyümölcsöt, zöldséget és magféléket fogyasztanunk a tavaszi hónapokban. A változatos étrend mellett fontos szereppel bír a folyadékbevitel, a sok alvás, a rendszeres testmozgás, de a különböző teák, kávék fogyasztása is megdobhatja energiaszintünket. Nincs más dolgod tehát, mint a hosszú pihenés után túrabakancsot húzni, táskádba vizet és kávét pakolni, felkarolni házi kedvencedet vagy barátaidat, és útnak indulni. Hogy igazán felemelő legyen a kirándulás, gondosan válaszd ki, mivel töltöd meg a termoszt. Számos kávéspecialitással dobhatod fel a csapatot, mint például a Bravos Espresso kávéból készített fehércsokis-mandulás vagy a sós karamellás latte, de ha az egyszerűség híve vagy, vigyél magaddal Bravos 3in1 kávét, mellyel helyben készítheted el kedvenc italodat, a frissesség pedig garantált.


Ha nemcsak belső, de külső megújulásra is vágysz, és szeretnéd, ha hajad hosszabb, derekad vékonyabb, arcod pedig üdébb lenne, a kávé ebben is segít. Érdekel, hogyan? Látogass el a www.ineedcoffee.hu oldalunkra, ahol megmutatjuk, hogyan készítheted el a legfinomabb kávéspecialitásokat, ráadásul a szabadtéri programokhoz is adunk pár csodálatos tippet!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top