Életmód

A Toblerone-alagút az új szépségőrület

De fájdalom: nem sok köze van a csokihoz.

A smink- vagy divattrendekkel ellentétben az ember lánya általában nem tudja a mostanában burjánzó „test-trendeket” szezonról szezonra lekövetni: vagy pont ezt dobta ki a genetika, vagy nem. Az egész a combréssel (thigh gap) kezdődött, majd jött a kiálló bordákkal büszkélkedés (ribcage bragging), ellencsapásként láttuk az összeérő „sellőcombokat”, most pedig az Instagram tanúsága szerint a legújabb dili a „Toblerone-alagút.”

Sajnos ennek nem sok köze van az ikonikus csokihoz, mindössze az alakjának hasonlósága miatt kapta ezt a kedves nevet. A Toblerone-alagút a felső combok összeérésénél létrejövő háromszöget jelenti, így (elméletileg legalábbis) keresztül lehetne dugni rajta egy Toblerone-dobozt.

Rarotonga 💛 Check my stories if you haven’t yet!

A post shared by Nicole Isaacs (@nicoleisaacs) on

Alapvetően ez is olyan, mint a combrés, csak még szigorúbb követelményeknek kell hozzá megfelelni: a farpofáknak eléggé külön kell állniuk, a comboknak viszont egy idő után össze kell érniük a tökéletes háromszög kialakításához – legalábbis a közösségi média megmondóemberei ezt sugallják.

bite me 🍴

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Sajnos az, hogy van-e valakinek Toblerone-alagútja (most, hogy megtanultuk a kifejezést), teljesen alkati dolog, nincs olyan diéta vagy edzésterv, ami változtathatna rajta. Jó hír viszont, hogy egyáltalán nincs ilyesmire szükség ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és egyébként is, mint minden trend, jövőre ez is kimegy a divatból.

 

Missing the sun ☀

H O L L Y H A G A N 💅🏼 (@hollygshore) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2018, időpont: 11:26 (PDT időzóna szerint)

 

✌🏽️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top