Életmód

Kerékpáron maszturbált, a bíróság előtt találta magát

Megúszta a börtönt az a 41 éves férfi, aki biciklizés közben kezdett önkielégítésbe. Így akarta felhívni magára egy nő figyelmét. Sikerült.

Jogerős ítéletet hozott a Dombóvári Járásbíróság annak a 41 éves férfinak az ügyében, akit szeméremsértés vétségében találtak bűnösnek. A férfit másfél év próbára bocsátották, és elrendelték pártfogó felügyeletét is, ezenfelül a 110 ezer forintra rúgó bűnügyi költségeket is meg kell térítenie.

Az elítélt férfinek előtte nem volt dolga soha a bírósággal, rendezett életet élt. Szakmunkásként dolgozott, volt jövedelme, élettársa, és van egy kiskorú gyermeke is. Minden reggel biciklivel járt be Dombóvárra dolgozni. Akkor változtak meg a dolgok, amikor tavaly júliusban észrevett egy nőt, aki mindig akkor gyalogolt a bicikliúton, amikor ő is arra tekert.

A vádirat szerint a nő látványa szexuális vágyat ébresztett a férfiban, aki először csak közel ment hozzá a biciklivel, és alaposan megnézte.

Két héttel később viszont, amikor meglátta a nőt az úton, elővette a nemi szervét, és menet közben önkielégítésbe kezdett, jobb kezével a kerékpár kormányát fogva. Amikor a nő mellé ért, szorosan melléhúzódott, hogy kiszemeltje is lássa, hogy éppen mit csinál.

A nő később elmondta a barátjának a vele történteket, aki értesítette a rendőröket az esetről.

Másnap reggel majdnem minden ugyanúgy zajlott le: amikor a férfi meglátta a nőt, előkapta, egy perccel később pedig őt kapták le a bicikliről a lesben álló rendőrök.

A szakértői orvosi vizsgálat a bűncselekmény elkövetésekor a kórosság mértékét el nem érő, az érzelmi és akarati élet zavarával jellemezhető személyiségzavart tárt fel a férfinál, viszont ettől még fel kellett, hogy ismerje tette következményeit.

Teol.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top