Életmód

Gigafogyás: 127 kilót dobott le 2 év alatt

Borzasztóan egészségtelen életmódot folytatott, majd szépen lassan elhagyta rossz szokásait a férfi, és életmódváltásba fogott.

A Dorsetben élő, 31 éves Shaun Carrington drámai átalakuláson esett át az utóbbi két évben. Bár a férfi soha nem volt vékony, 2011-ben elkezdett kicsúszni a kezei közül az irányítás. Egész nap csokoládét, tortát és szénsavas italokat fogyasztott, mellé olykor még a fagylalt és a keksz is becsúszott.

Shaun odáig jutott egészségtelen életmódjával, hogy 8XL-es ruhákat kellett hordania. Ekkor már komoly egészségügyi problémákkal küzdött, nem kapott rendesen levegőt, és ízületi fájdalmak gyötörték.

„Már a legkisebb dolgok is nagy küzdelmet jelentettek. Nem volt energiám, csak ültem egész nap a munkahelyemen, és arra vártam, hogy hazajöhessek és lehuppanhassak a tévé elé.”

Végül Shaunt az édesanyja bírta rá a változtatásra, először is arra, hogy orvoshoz forduljon. A nő is súlyproblémákkal küzdött korábban, de sikeresen lefogyott az úgynevezett Slimming World-diétával, ezért arra ösztönözte Shaunt, próbálja ki ő is.

Bár a férfi kezdetben félt, hogy nem tud lemondani a gyorsételekről, szépen lassan elhagyta őket, és egészséges táplálékokra, valamint rendszeres mozgásra cserélte le egészségtelen életmódját. Amióta Shaun úgy döntött, változtat, hatalmas változáson ment át, 127 kilót dobott le magáról.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top